Trevlig personal och fint resultat av plattsättningen

Hallå eller, trevligt att se dig här. Idag kommer det ett inlägg för alla er som älskar mina rekommendationsinlägg, dagens inlägg ska nämligen handla om företaget SAKKAS Plattsättning och de tjänster som de erbjuder när det kommer till plattsättning i Tumba.

Den här typen av inlägg brukar jag skriva efter att jag är riktigt nöjd med något företag och deras tjänster, med det sagt är det korta svaret att jag är väldigt nöjd över den hjälpen jag har fått av det här företaget. Jag tog hjälp av dem när jag behövde hjälp med plattsättning i Tumba för någon månad sedan, jag skulle nämligen lägga plattor framför huset för att få en tydligare ingång. Eftersom jag inte har någon kunskap inom ämnet var det inget jag ville ge mig på att göra själv utan jag tänkte smart och anlitade det här företaget, anledningen till att jag anlitade just dem var för att jag har hört så mycket bra om dem och deras arbete. Redan från första dagen de var hemma hos mig och lade plattor fick jag ett bra intryck av dem, de hade en charmig och trevlig ton mot mig. Under hela tiden de var och jobbademed plattsättning i Tumba hemma hos mig var de lika trevliga och jag blev aldrig bemött dåligt på något sätt. Efter att de lagt färdigt plattorna fick jag äntligen se det färdiga resultatet, jag blev helt mållös över hur bra det blev. Det passade så bra ihop med huset och mina föreställningar, jag var 100 procent nöjd med allt de gjort för mig inom plattsättning i Tumba och kan därmed rekommendera dem till er.