En minst sagt spektakulär födelsedagstårta

God eftermiddag och välkommen! Min tanke med dagens inlägg är att berätta för er om ett konditori i Torsby, det är ett konditori som verkligen har överraskat mig. Förhoppningsvis kommer ni gilla det jag har att säga.

Anledningen till att jag för ett tag sedan var i kontakt med det här konditoriet var för att min dotter fyllde år och vi beställde en tårta hos dem. Dottern har varit väldigt envis ända sedan barnsben, har hon bestämt sig för något måste det bli som hon har tänkt sig. När vi planerade hennes födelsedagskalas berättade hon om tårtan hon ville ha, det var verkligen något speciellt. Jag förstod direkt att det var en för komplicerad tårta för att jag skulle kunna göra den, därför började jag leta efter ett konditori i Torsby som kunde leva upp till hennes önskemål. När jag hittade Citykonditoriet i Sunne och kollade runt på deras hemsida fick jag direkt känslan av att de hade kompetens nog att kunna baka tårtan. Tillsammans med min dotter åkte jag dit för att se om de skulle kunna baka en tårta utifrån hennes önskemål. Min dotter fick berätta för konditorn hur hon vile ha tårtan, konditorn skrev i sin tur ner önskemålen och berättade att de skulle göra sitt bästa för att ge henne den finaste födelsedagstårtan. Dagen då vi skulle ha kalaset kom och jag åkte och hämtade tårtan, jag fick se tårtan och blev helt mållös över hur fin den var samtidigt som jag var nervös över om min dotter skulle tycka att den var lika fin. När jag väl tog fram tårtan där hemma tappade hon hakan, man såg nästan hur hennes ögon tårades för att hon var så nöjd. Ni skulle hört hur hon tjöt av glädje, det är något jag sent kommer glömma. Att hon blev så nöjd gjorde mig väldigt glad, hennes lycka ger mig så mycket energi. För att avsluta dagens inlägg skulle jag vilja tipsa er om detta konditori i Torsby, personligen har jag aldrig stött på ett så bra och gediget konditori.